Avís legal

El present Avís Legal regula els serveis que el titular posa a la disposició dels seus usuaris.

Identificació

En compliment amb el deure d’informació recollit a l'article 10 de la Llei 34/2002, del 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSI-CE), l'informem a continuació de les dades identificatives de la nostra empresa CAN XARINA, S.L. (d'ara endavant, el "TITULAR"), titular de la pàgina web canxarina.com (d'ara endavant, el "LLOC WEB").

Dades identificatives del titular del lloc web
Denominació social: CAN XARINA, S.L.
Nom comercial: Restaurant Can Xarina
Domicili social: Carrer Major, 30 · 08178 COLLSUSPINA (BARCELONA)
CIF: B64747652
Telèfon: 93 830 05 77
Correu electrònic: info@canxarina.com
Domini del lloc web: canxarina.com
Dades registrals: Registre Mercantil de Barcelona, Volum ##.###, Foli ###, Secció #, Full nº B-#####, Inscripció #º
Registre Turisme de Catalunya: ATCC-000004 93

Propietat Intel·lectual

El TITULAR es titular en exclusiva de tots els continguts del LLOC WEB: textos, gràfics, imatges, logotips, arxius de software, colors, estructura, selecció, ordenació i presentació de continguts. Està totalment prohibida la reproducció total i/o parcial, comunicació pública i magatzematge del LLOC WEB i de qualsevol un altre material i/o element que la integri protegit per la Llei de Propietat Intel·lectual, sense obtenir el consentiment previ del TITULAR.

Condicions generals d'ús

L'usuari del LLOC WEB (d'ara endavant, l'"USUARI") accepta plenament i sense reserves les disposicions incloses en aquest avís legal, en la versió publicada pel TITULAR al moment mateix que l'USUARI accedeixi al LLOC WEB.

El LLOC WEB pot ser visitat lliurement i l'USUARI es compromet a utilitzar els seus continguts i serveis de conformitat amb la llei, la moral, els bons costums i el present avís legal. A aquest efecte, l'USUARI s'abstindrà d'utilitzar el LLOC WEB amb finalitats o efectes il·lícits, prohibits i lesius dels drets i interessos de tercers.

El TITULAR no es responsabilitza dels errors o omissions en els continguts del LLOC WEB o altres continguts, als quals es pugui accedir a través del mateix, ni dels danys derivats del seu ús, ni per qualsevol actuació realitzada sobre la base de la informació que en ell es facilita.

El TITULAR ni garanteix l'absència de virus o altres elements lesius que poguessin causar danys o alteracions en el sistema informàtic, en els documents electrònics o en els fitxers de l'USUARI; ni respon dels danys i perjudicis, que tals elements poguessin ocasionar a l'USUARI o tercers.

El contingut del LLOC WEB podrà ser modificat, ampliat o suprimit a qualsevol moment, sense previ avís. El TITULAR es reserva el dret d'actualitzar els continguts del LLOC WEB i eliminar-los, així com de limitar i impedir l'accés als mateixos, ja sigui temporal o definitivament, sense prèvia notificació, i que els continguts són correctes i exactes.

Per a informació sobre l'ús de galetes ("cookies"), consulti la nostra Política de galetes.

Per a informació sobre la protecció de dades, consulti la nostra Política de privadesa.